EXCLUSIV. Imobil – bombă cu ceas în Centrul Istoric al Capitalei; Nicușor Dan și Arafat, impasibili. Om controversat din administrația Oprescu, reactivat de actualul primar



Conductă de apă, țeavă de gaze și cablu de alimentare cu energie electrică, amplasate, în această ordine, de sus în jos, suprapuse, la un imobil ridicat cu încălcarea prevederilor autorizației de construcție, în Centrul Istoric al Capitalei, dar autoritățile își pasează responsabilitatea, în timp ce vecinii proprietarului care și-a ridicat vila stau fără utilități publice.

În zona Centrului Istoric al Capitalei, la adresa Strada Popa Tatu, nr. 66, de mai bine de un deceniu, un proprietar construiește și modifică rețelele de utilități publice, după bunul-plac, în timp ce autoritățile publice locale și centrale par să trateze problema cu indiferență.

S-a ajuns la situația în care o vilă impunătoare a fost ridicată în locul unei case de sub 50 metri pătrați, cu o mansardă.

Nicușor Dan vorbește la lansarea candidatului USR Sector 3 pentru funcţia de primar al sectorului în București, 21 Ianuarie 2024. Inquam…

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema