EXCLUSIV! Cum s-a ajuns, de fapt, la crimă la petrecerea de la Padina. Ce riscă adevărații făptași: “Maceta a fost procurată dintr-una dintre mașinile lor”Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au fost duși în fața anchetatorilor pentru a povesti ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică la petrecerea care a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. 

Atunci, ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că au ucis un bărbat în vârstă de 41 de ani. După ce l-ar fi înjunghiat de aproximativ 20 de ori pe Sorin cu o macetă, indivizii ar fi încercat să fugă la o cabană, însă polițiștii au fost pe urmele lor.

Luni ei vor afla dacă vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile.

Celebrul avocat, Adrian Cuculis a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  ce riscă indivizii periculoși, dar și cum este posibil accesul cu astfel de arme albe la petreceri private. În acea noapte, la hotel se aflau numeroși artiști printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

”În ceea ce privește crima de la Padina…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

O mașină a luat foc la Periș

Pompierii Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de azi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit…