Ești deja client la BCR sau vrei să devii? Banca vine cu o super ofertă la credite. Dobândă mică, plus un alt super avantaj. Promoția durează doar până în aprilie



Banca Comercială Română (BCR) aduce o ofertă inedită pentru clienții săi care doresc să acceseze un credit ipotecar sau să refinanțeze unul existent.

Pachetul de beneficii include un fond de urgență echivalent cu o rată totală de credit de până la 2.500 lei și o dobândă fixă în primii 5 ani, începând de la 5,79%.

Oferta este valabilă pentru cererile noi de credit în perioada 17 ianuarie – 16 aprilie 2024 și poate fi accesată atât prin platforma de digital banking George, cât și în orice unitate BCR.

Casa Mea Natura – Avantaje și criterii de eligibilitate

Clienții care optează pentru Casa Mea Natura pot beneficia de o dobândă fixă de 5,79% în primii 5 ani și apoi de o dobândă variabilă de 2,4% + IRCC. Pentru a accesa această ofertă avantajoasă, aceștia trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Alegerea unui imobil construit după anul 2000, cu Certificat energetic A sau cu Certificat energetic B emis după 16 februarie…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema