Era transumanismului: Dr. Ana-Maria Mihalcea: Neuralink a implantat un cip într-un creier uman, însă de mult timp au loc implantări ilegale de cipuri în oameni – “Merită investigate metode pentru identificarea unor astfel de microcipuri periculoase”


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Săptămâna aceasta s-a anunțat oficial implantarea de către Neuralink a primului cip într-un creier uman. Deși majoritatea oamenilor aplaudă inovația ca fiind în beneficiul omenirii, sunt multe îngrijorări care merită luate în considerare. De asemenea, există multe dovezi că nu este prima dată când un om primește un astfel de implantat, potrivit Dr. Ana-Maria Mihalcea, care oferă detalii pe blogul său, comentând vestea anunțată de Elon Musk.  

Neuralink lucrează de jumătate de deceniu pentru utilizarea implanturilor care să conecteze creierul uman la un computer, dar compania s-a confruntat cu un control după ce o maimuță a murit în 2022, în timpul unui test prin care animalul era…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema