Elevii din Ilfov vor învăța cum să aibă grijă de animale. Respectul față de animale devine materie opțională„Ora de relaxare, ora cu animale – învățăm de la animale mici cum să fim oameni mari”, în prezent proiect-pilot demarat în două școli din Ilfov, se va transforma în materie opțională. 

Din martie, reprezentanții Consiliului Județean Ilfov și cei ai Inspectoratului Școlar Județean Ilfov vor transforma proiectul actual într-o curriculă județeană. 

Hubert Thuma: Trebuie să învățăm să respectăm animalele, să avem grijă de ele, să învățăm să fim empatici. Avem, din păcate, multe animale singure pe străzi tocmai pentru că ne lipsesc multe informații. Copilul bun și empatic de azi este adultul responsabil de mâine. Și să nu uităm: copiii, la rândul lor, duc informația mai departe părinților. 

„Ora de relaxare, ora cu animale” se desfășoară pentru al doilea an la rând în două școli, în localitățile Domnești și Ciolpani. În fiecare lună, cei de la Protecția Animalelor CJ Ilfov și Asociația Animal Society merg la…

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema