Elena Ionescu rupe tăcerea! De ce au dat-o afară de fapt producătorii de la Survivor All Stars. Roxana Nemeș ar fi trebuit să plece. Detalii incendiare



Eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars după doar două săptămâni a fost o surpriză pentru toată lumea. Aceasta era prima câștigătoare a show-ului și reprezenta un reper pentru mulți. Într-adevăr prestația ei din concurs a fost sub așteptări, dar nici alți Faimoși nu s-au descurcat mai bine.

La mai bine de o săptămână de la eliminarea ei din competiție, Elena Ionescu rupe tăcerea și spune public motivul real pentru care a fost eliminată. Chiar dacă artista a ales o cale mai diplomatică, este clar că aceasta a arătat cu degetul spre producători.

Roxana Nemeș este de departe cea mai slabă concurentă de la Survivor All Stars. Aceasta nu a adus niciun punct echipei și abia acum, când s-a jucat pe echipe a reușit să înscrie de două ori, însă ajutată de Jador.

Producătorii au dat-o afară pe Elena Ionescu

Totuși Roxana Nemeș a fost mereu departe de adversare și toată lumea a fost surprinsă să o vadă câștigând duel după duel….

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema