Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID, dezvăluite de cel mai mare studiu de până acum. Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave



Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost făcute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afecţiunile cardiace, neurologice şi sanguine au fost cele mai întâlnite în cazurile de reacţii adverse.

Testele privind efectele adverse ale vaccinelor anti-COVID au fost făcute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, din Australia, Argentina, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Noua Zelandă și Scoția.

Afecţiunile cardiace, neurolgice şi sanguine au fost cele mai întâlnite în cazurile de reacţii adverse. Iată care au fost afecţiunile descoperite de cercetători.

Miocardita, adică inflamarea muşchiului inimii – a fost identificată după prima, a doua şi a treia doză de vaccin pe bază de ARN mesager.

Cele mai comune simptome în cazul miocarditei sunt durerea în piept, oboseala, umflarea gleznelor și tălpilor, bătăile rapide și neregulate ale inimii, dificultățile de respirație atât în…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema