Economica.net – Ion Țiriac scoate la vânzare un teren de 30.000 de mp pe malul lacului Dobroești, unde funcționează o bază sportivă

Granitul SA, deținută de offshore-ul Weybridge Holdings Limited prin Donau Investment, scoate la vânzare un teren de aproape 31.000 de mp din sectorul 2 al Capitalei. Weybridge este unul dintre offshore-urile din Cipru prin care Țiriac își derulează afacerile imobiliare.

Compania a decis luna trecută vânzarea terenului de pe strada Ion Vlad prin derularea unei proceduri competitive, potrivit hotărârii Adunării Generale Extraordinar a Acționarilor (AGEA), consultată de Economica.net.

Deși nu s-a stabilit valoarea la care va fi scos la vânzare, prețul nu va putea fi mai mic de 566.000 de euro cu TVA, iar cei interesați vor trebui să depună o garanție de cel puțin 20% din prețul propus de achiziție, se mai arată în hotărâre. O altă condiție impusă este ca cel care va cumpăra terenul să mențină destinația de bază sportivă conform convenției încheiate între Granitul și Fundația Țiriac. 

În 2011, Ion Țiriac dona către Granitul…

Citeste continuarea pe www.economica.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema