Ecologic, bio, tradițional sau artizanal. Dezlegăm misterul etichetelor și evităm capcanele

Ecologic, bio, tradițional sau artizanal. Dezlegăm misterul etichetelor și evităm capcanele



Potrivit cumvaplace.ro, fiecare producător încearcă să își câștige clienți ridicând în slăvi produsul muncii lui. Fie că e vorba de legume și fructe, de brânzeturi sau mezeluri, de dulcețuri sau siropuri, zacuscă… mai nou chiar supe și ciorbe la borcan, toate sunt cât se poate de naturale, de ecologice, făcute în propria gospodărie, adică artizanale, sau într-o mică fermă. Putem să îl credem pe cuvânt sau putem să citim eticheta, dacă există. Și spunem asta pentru că produsele ”de casă” nu prea au etichetă la vedere, în piață, nu-i…

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema