Drula: “Este o brutalitate a Politiei, pe fondul unei agitatii de la sefii lor. Asta numai Erdogan facea la Istanbul sau regimul din Belarus”


Presedintele USR, Catalin Drula, a criticat autoritatile pentru modul in care au intervenit in cazul protestelor initiate de catre transportatori si fermieri, apreciind ca exista o tendinta de a folosi institutiile statului pentru scopuri politice si ca Romania se indreapta spre „o zona de reducere” a democratiei.

„Libertatea de exprimare, libertatea democratica de a nu fi de acord cu acest guvern PSD si PNL este sfanta. Or, ceea ce incearca, prin intimidare – sunt 24 de dosare penale facute unor oameni care spuneau ‘Haideti sa ne indreptam incolo cu protestul nostru’ – asta numai Erdogan facea la Istanbul, cand ii urmarea pe cei din piata Taksim. Sau regimul din Belarus, unde avionul este obligat sa aterizeze, iar un activist este arestat. Ne indreptam spre o zona de reducere a democratiei”, a spus Drula marti seara pentru Digi 24, citat de Agerpres.

Totodata, liderul USR a cerut demisia ministrului Catalin Predoiu, dupa ce activista Angi Serban a fost ridicata de…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema