Donald Trump, Găsit Vinovat în Procesul De Fraudă Financiară. El Trebuie Să Plătească O Amendă De 355 De Milioane De Dolari



Judecătorul Arthur Engoron i-a interzis, de asemenea, lui Trump să mai fie reprezentant sau director al vreunei corporații din New York timp de trei ani. Practic, în această perioadă el nu mai are voie să facă afaceri în New York.

Engoron și-a anulat hotărârea anterioară din septembrie prin care a ordonat „dizolvarea” companiilor care controlează piloni ai imperiului imobiliar al lui Trump, afirmând vineri că acest lucru nu mai este necesar deoarece va numi un monitor independent și un director de conformitate pentru a supraveghea afacerile lui Trump.

În hotărâre, Engoron a scris că Trump și ceilalți inculpați din acest caz „sunt incapabili să admită eroarea pe care au comis-o”.

„Lipsa lor totală de căință și regret se apropie de patologic”, a scris Engoron. „În schimb, ei adoptă o poziție de tipul «Nu vezi răul, nu auzi răul, nu vorbești despre rău» pe care dovezile o infirmă.”

În cadrul procesului intentat de procurorul…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema