DOCUMENT Tensiuni în sănătate! Alegerile la Colegiul Stomatologilor din Constanța, boicotate de un grup de medici: au părăsit sala fără să semneze convocatorul de ședință și fără să voteze


Alegerile pentru desemnarea membrilor în Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi (CMS) din Constanța, pentru perioada rămasă din mandatul 2023-2027, programate să aibă loc sâmbătă, 20 ianuarie, au fost umbrite de un eveniment neobișnuit, care a stârnit deja o serie de controverse. Un grup de medici a decis să boicoteze alegerile. Câțiva stomatologi au părăsit sala fără să semneze convocatorul de ședință și fără să voteze.

În ciuda nemulțumirilor celor 7 medici, alegerile programate pentru sâmbătă au avut loc conform calendarului stabilit. Mai exact, sâmbătă, de la ora 08:45, s-a întrunit Comisia electorală a CMS Constanța, la sediul din Avram Iancu, nr. 35, cu prezența tuturor membrilor săi, cu ocazia celei de a doua ședință a membrilor CMS. Ordinea de zi făcea referire la alegerea Biroului executiv (BEX), al CMS.

Potrivit procesului verbal întocmit sâmbătă, în urma alegerilor, în conformitate cu decizia…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema