Disparut acum 9 ani din Tarnaveni, la varsta de 16 ani, a fost gasit pe strazi in Campulung. Jandarmii l-au dus inapoi acasa


Un tanar care a fost dat disparut  in urma cu noua ani a fost gasit miercuri de jandarmi in Campulung. Trei jandarmi l-au preluat si l-au dus inapoi in Tarnaveni, la mama lui.

Barbatul, care se afla pe o strada din municipiul Campulung in noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atentia jandarmilor care se aflau in serviciul de patrulare, avand in vedere temperaturile scazute si faptul ca parea o persoana fara adapost.

Tanarul are 25 de ani.

„In momentul legitimarii si verficarii in bazele de date, jandarmii au constatat ca barbatul are emisa pe numele sau o semnalare de disparitie inca din anul 2015.

Dupa intocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Campulung pentru evaluarea starii de sanatate si apoi la un centru pentru persoane fara adapost, unde a innoptat.

Dat fiind faptul ca barbatul este originar din Tarnaveni, judetul Mures si ca nu avea posibilitati materiale de a ajunge acolo, in cursul diminetii, trei jandarmi argeseni, aflati in timpul liber, au…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema