Dispar aceste 3 bănci de top din România în 2024? Ce se va întâmpla cu milioane de clienți. Informație de maximă importanțăÎn anul 2024, scena bancară din România va suferi transformări majore, cu dispariția a trei instituții importante.

Această evoluție vine în urma achizițiilor și fuziunilor, având un impact semnificativ asupra clienților care își desfășurau activitățile bancare la aceste entități.

Prima bancă vizată în acest proces de schimbare este First Bank, care a fost achiziționată de către Grupul Intesa San Paolo Bank. Tranzacția implică cumpărarea a 99,98% din acțiunile First Bank România de către Intesa San Paolo Bank, o bancă universală prezentă în România din 1996. Această achiziție ar trebui să se finalizeze în prima parte a anului, marcând un nou capitol în evoluția băncilor din țară.

A doua instituție afectată de schimbări este Alpha Bank, care urmează să dispară de pe piața bancară românească în urma fuziunii decide între Alpha Services and Holdings și UniCredit. Această fuziune va conduce la formarea celei de-a treia bănci ca…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema