Discutii „constructive”, la Paris, privind un armistitiu intre Israel si Hamas. Cabinetul Netanyahu sustine ca mai „persista diferende” intre parti


Reuniunea desfasurata, duminica, la Paris intre responsabili americani, egipteni, qatarezi si israelieni asupra unei incetari a focului in Fasia Gaza a fost „constructiva”, a indicat biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu, adaugand insa ca „persista diferende” intre parti, transmite France Presse.

Sefii Mossad-ului (serviciul de informatii externe israelian) si Shin Bet (serviciul de informatii interne) s-au numarat printre participantii la discutiile de la Paris, confirma comunicatul israelian. Acestia „vor continua sa discute saptamana aceasta la alte reuniuni”, mai mentioneaza guvernul israelian, fara a preciza ziua sau locul urmatoarelor discutii.

Au luat de asemenea parte la discutiile din capitala franceza directorul CIA William Burns, premierul qatarez Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani si un responsabil egiptean de rang inalt neprecizat.

Scopul intalnirii a fost de a progresa catre un acord care sa prevada o pauza in lupte si eliberarea ostaticilor…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema