Diana Buzoianu: USR, singurul partid care și-a asumat proiecte de legi care propuneau expres depolitizarea managementului de spitale. Bineînțeles că nu au fost aprobate (VIDEO)



USR a fost singurul partid care și-a asumat, prin reprezentanții lui, proiecte de legi care propuneau expres depolitizarea managementului de spitale, dar acestea nu au fost aprobate, a declarat deputata USR Diana Buzoianu, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Diana Buzoianu (USR), pe B1 TV, despre probleme din sectorul sanitar

Întrebată despre digitalizarea CNAS, deputata USR a spus: „Digitalizarea n-ar fi o problemă dacă chiar s-ar întâmpla, adică noi am mai dat sute de milioane de euro în numele digitalizării, care apoi de fapt nu s-a văzut. Noi avem, pe de o parte, două probleme fundamental diferite pe sistemul acesta de sănătate. Așa cum a fost menționat mai devreme, politizarea managementului de spitale și, într-adevăr, inclusiv în studiul citat de dumneavoastră, era menționată probleme transparenței gestionării acestor bani, deci tot la management și la leadershipul acestor instituții ajungem”.

Diana Buzoianu…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș la Colegiul Goethe

A apărut sinteza raportului întocmit de Corpul de Control al Ministerului Educației, după ancheta la Colegiul Goethe. Controlul…