Descoperă puterea curajului și a transformării într-un film manifest – Ultima Oră


În data de 28 martie 2024, se va deschide o fereastră către curajul și dorința tinerilor elevi din liceele tehnologice de a face schimbări în propria lor viață și în societate.

Acest moment va fi marcat de lansarea unui film manifest  „Ce ai făcut la școală?”, o inițiativă curajoasă a Asociației GO-AHEAD, sub îndrumarea regizorului Tedy Necula.

Este o poveste despre  nevoia tinerilor de a beneficia de programe de dezvoltare personală și consiliere, despre nevoia acestora de a fi ascultați, înțeleși și validați.

Documentarul surprinde experiențele reale ale elevilor din liceele tehnologice, tineri care se luptă să își găsească locul în lume, deseori înfruntând provocări dificile pentru vârsta la care se află, câteodată în tăcere și singurătate. Dar acum, ei au ales să își facă cunoscută vocea, să își împărtășească povestea, să își arate vulnerabilitatea într-un efort de a-și face nevoile auzite.

Proiectul GO…

Citeste continuarea pe ultima-ora.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Apartamentele cu centrale vor platiin plus

Guvernul vrea să rezolve scandalul dintre proprietarii centralelor de apartament și locatarii racordați la încălzirea centralizată prin impunerea…