De să nu e bine să combini ouă cu spanac. Risc de produce a cristalelor insolubile la rinichi



Uşor de preparat şi extrem de practice în bucătărie, ouăle sunt considerate unul dintre cele mai hrănitoare alimente. Sunt o sursă excelentă de proteine ​​de înaltă calitate, care conţin toţi aminoacizii esenţiali necesari organismului uman. Şi mai mult, sunt o comoară de vitamine şi minerale esenţiale, inclusiv vitamina B12, vitamina D, seleniu şi fier şi sunt o sursă excelentă de antioxidanţi precum luteina şi zeaxantina, utili pentru sănătatea ochilor.

Din punct de vedere nutriţional, spanacul se descurcă destul de bine: bogat în vitamine, în special vitamina K, vitamina A, vitamina C şi vitamina B9 (acid folic), ele conţin cantităţi abundente de minerale importante precum fier, calciu şi magneziu, ca să nu mai vorbim de antioxidanţi, inclusiv flavonoide şi carotenoide şi fibre.

Cu toate acestea, în ciuda multor reţete care le prezintă împreună, asocierea ouălor…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema