De la Metro, înapoi la catedră. Povestea unei învățătoare pasionate de munca sa, Georgiana Abrudan: „Cu un copil poți să conduci dialogul de așa manieră încât să îl ajuți să-și găsească singur soluția. Și, în același timp, e important să te simtă acolo, umăr lângă umăr cu el”

Georgiana Abrudan a terminat cursurile Liceului Pedagogic din Alexandria, iar după mai mulți ani de specializare în management și un portofoliu complicat de clienți într-o corporație, Georgiana a decis să se întoarcă la catedră.

Un examen complex de titularizare i-a readus pasiunea pentru catedră și promisiunea pe care și-a asumat-o la 18 ani, de a ajuta la formarea elevilor săi, pas cu pas, zi de zi.

Acum, Georgiana Abrudan lucrează la o școală privată din București, Little Genius, și aduce în relația sa cu elevii rigoarea cu care s-a obișnuit în sistemul public de educație, precum și empatia atenția la dezvoltarea emoțională ce fac parte din strategia educațională a școlii.

De ce ai ales catedra? De ce învățătoare?

Georgiana Abrudan: Firea mea dinamică și dornică de experiențe multiple, noi, interesante m-a dus către această profesie. Când am dat examenul de admitere la Liceul pedagogic, care la vremea aceea era…

Citeste continuarea pe life.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cel mai scump lucru din lume

“O poveste veche spune că Dumnezeu i-a cerut unuia din îngerii Săi: „Mergi pe pământ şi adu-mi lucrul…