Data la care intră pensiile în februarie 2024. Când vor primi românii bani de la poştaş sau pe cardData la care intră pensiile româniilor în februarie 2024 este una de interes pentru cei mai mulţi dintre bătrâni, mai ales de când veniturile lor s-au indexat.

Data la care vor intra banii pensionarilor români şi în februarie depinde şi de modul în care aceştia au ales să se facă plata. 

Unii români vor ca pensia lor să le fie adusă de poştaş, în timp ce alţi pensionari au optat pentru plata pensiei pe card.

În plus, bătrânii vor primi mai mulţi bani în această lună. În afară de pensie, mare parte dintre pensionari beneficiază şi de voucherele pentru alimente.

Citeşte şi: Cresc pensiile: Câţi bani primesc în plus românii în funcţie de anul naşterii. Tabelul după vârstă, anul pensionării şi stagiul de cotizare

Noua lege a pensiilor, publicată în Monitorul oficial

Pe 6 decembrie 2023, legea pensiilor, adoptată de Parlament în noiembrie și promulgată de președintele Klaus Iohannis, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ea se…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

ANUNȚ

Referitor la elaborarea PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de execuție a lucrărilor aferente rețelelor tehnico-edilitare…