Cum să salvezi supa dacă ai uitat să spumezi carnea. Ingredientul pe care să îl adaugi ca să nu își schimbe gustul

Cum să salvezi supa dacă ai uitat să spumezi carnea. Ingredientul pe care să îl adaugi ca să nu își schimbe gustul



Supa este unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare din bucătăria românească. Fie că vorbim despre supa de pui, vită sau porc, acest preparat simplu este nu doar gustos, ci și foarte sănătos. Însă, unul dintre pașii esențiali pentru a obține o supă limpede și apetisantă este spumarea cărnii, adică îndepărtarea impurităților și a spumei care se formează la suprafață în timpul fierberii. Dar ce faci atunci când ai uitat să spumezi carnea și te confrunți cu o supă tulbure sau cu un gust mai puțin plăcut? Nu te îngrijora! În acest articol…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Îți dorești un mod simplu și rapid de a gestiona banii?

📱 Descoperă Revolut!

  • Fără comisioane ascunse
  • Schimb valutar la cele mai bune rate
  • Carduri virtuale pentru cumpărături online în siguranță
  • Bugetare și statistici financiare intuitive

Intră pe linkul de mai jos și transformă-ți experiența financiară!

👉 Înscrie-te acum pe Revolut!

Revolut - Banii tăi, regula ta!

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema