Cum prepari cel mai sănătos parizer, chiar la tine acasă. Fără chimicale, fără conservanți



Românii adoră parizerul, chiar dacă unii dintre noi îl
asociază cu vremurile „de tristă amintire”. Chiar și așa, parizerul este unul
dintre mezelurile cele mai consumate deși, în prezent, nu mai este la fel de natural
ca și pe vremuri.

Parizerul de casă este ușor de făcut FOTO Bucătăresele vesele

Tocmai acesta este principalul motiv pentru care unii
români care încearcă să mănânce cât mai sănătos, aleg să-l prepare singuri. Și
nici nu este greu.

„Prima oară am văzut rețeta
asta pe internet. Nu mi-a venit să cred cât de ușor se poate prepara un mezel
atât de îndrăgit și de sănătos”, spune Viorica Hotea, o băimăreancă de 46
de an, care obișnuiește să facă parizer de casă frecvent.

„Este ușor să-i fac
sandviciuri fiului meu, care este un mâncăcios. Dar cel mai tare mă încântă să
știu nu conține chimicale”, mai spune ea.

Rețeta de parizer este chiar simplă și poate fi făcută…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema