Cum arată vila faraonică în care locuiește Vlăduța Lupău. Mobilă luxoasă e făcută pe comandă, gusturile artistei reflectându-se în fiecare colțișor al casei



Vlăduța Lupău locuiește într-o vilă superbă din Cluj alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiul lor, Iair. Artista și-a dorit o casă spațioasă, unde să aibă și curte. Aceasta a reușit să își vadă visul cu ochii, construind o vilă de lux în Cluj-Napoca.

Lucrările de construcție nu au durat mult, iar rezultatul este impresionant – o locuință cu terasă generoasă, curte mare și piscină. Interiorul vilei a fost amenajat după gusturile artistei, care a colaborat cu o echipă de profesioniști pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”

Au fost folosite materiale precum cuarțul, iar mobila a fost făcută la comandă, Vlăduța Lupău bucurându-se acum de un spațiu elegant și confortabil, perfect pentru ea și familia sa.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema