Cum arăta Erika Isac la 15 ani. A făcut furori la X Factor, Ştefan Bănică Jr şi Delia, impresionaţi de artistă: “Am luat decizia de a nu mai apărea”



Erika isac este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. A devenit cu adevărat un personaj apreciat în urma lansării piesei „Macarena”, care a făcut furori în mediul online și a revoluționat tineretul. Cine este, de fapt, tânăra trapperiță și de ce a primit hate în urma participării la X Factor.

Cine este, de fapt, Erika Isac

Erika Isac, o tânără artistă în vârstă de 24 de ani, a cucerit inimile ascultătorilor cu piesa ei „Macarena”, lansată cu ocazia Valentine’s Day, care a devenit un adevărat manifest pentru sexul feminin. Cu un mesaj sincer și direct, fără menajamente, Erika abordează în piesa sa problemele cu care se confruntă femeile în societatea contemporană, punând sub lupă subiecte sensibile precum violența.

Piesa, al cărei versuri sunt scrise chiar de către Erika, a atras atenția rapid și a devenit virală în mediul online. În doar două zile de la lansare, videoclipul piesei…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema