Cum a ajuns ţuica de prune din România să fie pe meniul unui restaurant cu două stele Michelin din Germania

Cum a ajuns ţuica de prune din România să fie pe meniul unui restaurant cu două stele Michelin din Germania

Fără stele Michelin acasă, ţuica de prune Pater este ambasadorul României într-un restaurant cu stele Michelin din Berlin. Produsă în comuna Bogaţi, judeţul Argeş, ţuica servită acum într-un restaurant de lux din Germania a fost pusă pe piaţă în 2017.

Totuşi, are o tradiţie lungă, pornind de la străbunicul care deţinea cazanul satului, spune Irina Mărăşoiu, care a fondat împreună cu familia brandul Pater.

„Ce ne-a făcut mândri în ultima perioadă este faptul că acum suntem într-un restau­rant de două stele Michelin la Berlin cu patru dintre…

Citeste continuarea pe www.businessmagazin.ro

Îți dorești un mod simplu și rapid de a gestiona banii?

📱 Descoperă Revolut!

  • Fără comisioane ascunse
  • Schimb valutar la cele mai bune rate
  • Carduri virtuale pentru cumpărături online în siguranță
  • Bugetare și statistici financiare intuitive

Intră pe linkul de mai jos și transformă-ți experiența financiară!

👉 Înscrie-te acum pe Revolut!

Revolut - Banii tăi, regula ta!

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema