“Culorile Vieții Mele”, expoziție de artă textilă: fascinația Mării Negre, grădina copilăriei, teme pe care artistul Gabriela Naftanailă Levențu le-a brodat pe pânză


Într-o lume a copilăriei amintite, atistul Gabriela Naftanailă Levențu ne cheamă și ne seduce cu miresmele reprezentărilor din panourile sale textile.

Fascinația Mării Negre, coloanele formate din trupurile copacilor pe care se sprijină cerul, grădina copilăriei, porțile paradisului sunt doar câteva dintre temele pe care artista le-a brodat pe suprafața pânzei, prin emoție și armonii cromatice pline de vitalitate.

Gabriela Naftanailă Levențu, prin culorile aprinse, optimismul molipsitor și alternanța artei textile cu pictura și colajul, ne invită să îi cunoaștem cele mai frumoase, mai calde, mai vii amintiri.

Expoziția “Culorile Vieții Mele” cuprinde lucrări de textile și de grafică, îmbinând interesul pentru materialitatea textilelor și posibilitatea lor de a crea volume ample fără greutate și atenția pentru detaliul grafic, care migrează din zona ornamentului în zona…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema