Cosmin Natanticu, Dezvăluiri Din Culisele „iUmor”, Sezonul 16: „Am Descoperit Concurenți Senzaționali Din Toate Categoriile”



Şi de această dată, Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți, în culisele show-ului de umor.

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura : trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze.

Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tik tok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

Întrebat ce l-ar mai putea surprinde la un astfel de show, ajuns deja la al 16-lea sezon, Cătălin Bordea a mărturisit: „Delia împărţind mâncarea cu noi sau Cheloo…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema