Cornuleţe cu gem de mere, fragede și pline de savoare. Rețetă mănăstirească de post

Cornuleţe cu gem de mere, fragede și pline de savoare. Rețetă mănăstirească de post


Maica Hristofora de Mănăstirea Parepa ne arată cum se face această rețetă deliciosă de cornuleţe cu gem de mere, perfectă pentru perioada de post și nu numai. Chiar dacă poate părea complicat, acest desert este ușor de făcut.

Ingrediente aluat

800 g făină
⁠500 ml apă minerală călduță
⁠jumătate cubuleț drojdie
50 ml ulei
esență de vanilie
50 g zahăr
un praf de sare
⁠două pliculețe zahăr vanilat

Citește și: Pandișpanul săracului, desertul vedetă de pe vremea lui Ceaușescu. Rețeta este foarte simplu de pregătit

Alte articole

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema
Boc, Ciucă și Napoleon

Boc, Ciucă și Napoleon

Emil Boc a sunat mobilizarea la Consiliul PNL într-un discurs în care a somat activul partidului să se implice…