Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, ar intenționa să execute arestul la domiciliu în complexul care a arsDecizie uluitoare luată de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. Surse judiciare au declarat că acesta ar intenționa să execute arestul la domiciliu chiar la compelxul turistic unde a avut loc incendiul și unde și-a pierdut viața și fiul său, potrivit gandul.ro.

Potrivit acelorași surse, Dinicu ar urma să facă o cerere în acest sens. Pe de altă, Dinicu  va fi dus la fața locului unde se desfășoară, la această oră, ridicarea de noi probe care vor fi analizate atât de Institutul Național de Expertize Criminalistice, cât și de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitatea Minieră și Protecție Antiexplozivă.

Citește și: EXCLUSIV Mesajul transmis de Cornel Dinicu imediat după eliberarea din arest. Ce aştaptă de la justiţia din România

Patronul pensiunii a fost plasat, joi după-amiază, în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Prahova au respins propunerea procurorilor de prelungire a arestului….

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema