Cori Grămescu dezvăluie planul revoluționar prin care slăbești 30 de cm în talie în 6 luni – Ultima Oră


Noua strategie de slăbire rapidă promite să ajute femeile care se confruntă cu obezitate să scape de 20 de kg și 30 de cm din talie prin mâncare naturală, sport acasă și sesiuni de mentorat nutrițional.

Grăsimea de pe abdomen, cunoscută sub numele de grăsime viscerală, este extrem de nesănătoasă și poate fi un semnal serios de alarmă al dezvoltării bolilor metabolice cronice, fie că este vorba despre hipertensiune, boli cardiovasculare sau diabet.

Grăsimea care se ascunde chiar sub piele în mare parte din corp se numește grăsime subcutanată. Acest tip de grăsime situată în jurul părților laterale, fesieri, coapse sau brațelor poate avea un aspect neplăcut din punct de vedere estetic, dar mai inofensivă spre deosebire de grăsimea viscerală.

Atunci când începem un program de slăbire este imposibil să țintim doar grăsimea de pe abdomen, dar o scădere în greutate va ajuta atât la micșorarea taliei și, cel mai important, va ajuta la…

Citeste continuarea pe ultima-ora.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

peste 200.000 sunt rechemate în service

Producătorul de vehicule electrice Tesla recheamă aproape 200.000 de maşini din SUA din cauza ”instabilităţii software” care împiedică…