Coreea de Nord ar putea vinde mai multe rachete RusieiFinlanda a anunțat că va menține închise punctele de trecere a frontierei cu Rusia.Coreea de Nord ar putea vinde mai multe rachete Rusiei, afirmă Coreea de Sud.Oleg Sinegubov, guvernatorul regiunii Kharkiv, a declarat că rachetele rusești S-300 au rănit nouă persoane.

Coreea de Nord ar putea să vândă Rusiei mai multe rachete noi în următoarele luni, a declarat ministrul sud-coreean al apărării, scrie Sky News.

„Coreea de Nord, care are nevoie de bani, vinde în mod activ noi arme pe care Rusia le dorește”, a declarat Shin Won-sik pentru site-ul de știri Yonhap.

Shin Won-sik: Coreea de Nord ar putea efectua noi teste de armament – pentru a intensifica tensiunile înainte de alegerile din Coreea de Sud și SUA.

Shin a citat vizita liderului nord-coreean Kim Jong Un din această săptămână la fabricile de muniții, unde a inspectat ceea ce se speculează a fi rachete balistice cu rază scurtă de acțiune dezvoltate recent – capabile să transporte arme…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema