Colegii elevului de 15 ani, care s-a sinucis la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia, primesc consilere psihologică

Colegii de clasă şi cei de cameră ai elevului de 15 ani, de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care a decedat joi, după ce a căzut de la etajul al IV-lea, primesc consiliere psihologică.

Psihologul şcolar al unităţii de învăţământ a vorbit, după producerea tragediei, cu colegii de clasă ai elevului decedat, precum şi cu cei cu care acesta împărţea dormitorul. De asemenea, psihologul este la dispoziţia tuturor elevilor care simt nevoia de a primi consiliere.

Potrivit ghidului de consiliere şi orientare în cariera socio-profesională, publicat pe site-ul Colegiului, în unitatea de învăţământ militar se oferă consiliere suportivă/de criză.

Joi dimineaţa, un elev din clasa a IX-a a decedat în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii instituţiei de învăţământ, în zona dormitoarelor. Circumstanţele producerii tragediei sunt cercetate de o comisie condusă de locţiitorul comandantului…

Citeste continuarea pe www.albaiuliainfo.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema