Clasament Survivor All Stars actualizat. Iancu Sterp, cel mai slab dintre Războinici. Cine ocupă locul 1 în top până acum



Clasament Survivor All Stars. A început sezonul suprem al Survivor România, unde se dulează cei mai buni dintre cei mai buni. Cu mici excepții.

Producătorii au selectat și o serie de personaje care să generez materiale de scandal, chiar dacă performanțele sportive sunt nule. Maria Lungu și Andreea Tonciu au părăsit prematur sezoanele lor, dar au primi o șansă și în cel actual.

Faimoșii au început prima săptămână bine, câștigând focul, dar au pierdut celelalte trei jocuri, unde s-au și acumulat multe puncte. Astfel s-a ajuns în situația în care doar Ana Porgras să figureze pe locurile fruntașe în clasament, fiind pe locul 6 cu un procent de 75%. Ea a intrat pe teren de patru ori și s-a impus de trei.

Onorabil s-a comportat și Zanni care are două victorii și două înfrângeri, restul vedetelor fiind destul de slabe. Roxana Nemeș este ultima, având un procentaj de 0%, fiind devansată de Jador, Elena Ionescu, Cătălin Moroșanu și Ștefania…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema