Ciuca si Ciolacu s-au comasat, declaratiile celor doi lideri. Seful PSD: “Aceasta alianta va fi pe primul loc. Detasat/ Am sentimentul ca am facut ce e mai bine pentru tara mea”


Presedintii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au sustinut miercuri seara in care au explicat de ce partidele lor au decis comasarea alegerilor si candidaturi pe lista comuna la alegerile europarlamentare.

„Decizia coalitiei a fost de a comasa europarlamentarele si localele. Dincolo de comasare, decizia prevede ca la locale fiecare partid sa candideze prin forte proprii, iar la europarlamentare liste comune.

Datorita stabilitatii, Romania a atras investitii straine record. E pentru prima oara cand Romania are o crestere economica bazata pe investitii. Veniturile la buget pe baza de investitii au fost mai mari decat veniturile bazate pe consum

Nu ne putem permite sa fragilizam stabilitatea tarii pentru micile orgolii politice. PNL a mandadat conducerea partidului sa agreeze comasarea alegerilor europarlamentare cu lista comuna si alegerilor locale prin forte proprii”, a declarat Ciuca.

Marcel Ciolacu a sustinut ca „aceasta comasare nu e impotriva democratiei, e un vot…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema