Ciolacu: Încă un angajament îndeplinit. Prin decizia Consiliului ASF transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA


Premierul Marcel Ciolacu afirmă că, în urma deciziei Consiliului ASF, transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA. ”Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referinţă. Va fi un preţ sustenabil”, susţine el.

”Încă un angajament îndeplinit! Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA. Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referinţă. Va fi un preţ sustenabil, sub ţările din jurul nostru, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2-3 camioane, care nu au posibilităţile firmelor cu flote mari”, a arătat Marcel Ciolacu, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că se va permite plata în rate a RCA, dar şi…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema