Cine sunt angajatele din România care primesc tichete cadou de 8 martie? De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele pot primi 300 de leiGuvernul spune că tichetele cadou oferite pentru ocaziile speciale nu sunt impozitabile pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii, după cum arată Codul fiscal.

Tichete cadou de 8 martie. Doamnele și domnișoarele care primesc 300 de lei din partea angajatorilor

În anul 2024, plafonul a fost majorat de la 150 de lei la 300 de lei. Angajatorii le pot oferi femeilor cu ocazia zilei de 8 martie un voucher sau tichet cadou.

De obicei, angajatorii din sectorul privat oferă asemenea tichete cadou împreună cu o zi liberă de 8 Martie. Potrivit OUG, angajatorii sunt obligați ca toate tichetele valorice, chiar și cele certificatele cadou, să fie oferite numai sub formă de card și să fie scoase biletele fizice, fără a avea loc discriminări în rândul femeilor.

“În cazul cadourilor în bani şi/sau în natură, inclusiv tichetele cadou, oferite de angajatori, veniturile sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea acestora pentru…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

restrcturări de personal în cinci etape

O nouă multinațională anunță concedieri mamut în perioada următoare: restrcturări de personal în cinci etapeGigantul bancar elveţian UBS…