Cine este românul ce înflorește turismul pe litoralul bulgăresc? Dima Pusnava: „Apar la televizor mai des decât Johannis, Ciucă și Ciolacu la un loc”

Cine a fost măcar o dată pe litoralul bulgăresc, la Albena, este imposibil să nu fi simțit pe alocuri amprenta românească lăsată de Dima Pusnava, cel însărcinat de ani buni să se ocupe de promovarea stațiunii și a hotelurilor, de atragerea turiștilor, în special a celor români și nemți.

Dima Pusnava este în sine o poveste pe care nu te mai saturi să o asculți. S-a ocupa de turism încă de pe vremea comunistă, atunci când cetățenii străini aduceau valută în țară, însă era numai pentru cei din aparatul de partid. A condus delegații întregi, a inaugurat ca agent de turism și entertainer Canalul Dunăre Marea Neagră, a simțit pe pielea lui frustările securiștilor, însă a muncit, s-a dezvoltat, a crescut și a ajuns să-i fie recunoscut numele peste mări și țări.

Deși s-a pregătit pentru o carieră în inginerie, microbul turismului nu l-a părăsit niciodată, dovadă că a ajuns să coordoneze departamentul de marketing…

Citeste continuarea pe life.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema