CIA a lansat un videoclip, în limba rusă, prin care încearcă să-i convingă pe spionii ruși să lucreze ca agenți dubli, pentru Washington. Agenția mizează pe nemulțumirile lor legate de războiul din Ucraina.


Videoclipul a fost postat pe conturile oficiale ale CIA, de pe rețelele de socializare, și încearcă să convingă angajații serviciilor de informații rusești “să schimbe tabăra” și să lucreze ca agenți dubli pentru Washington. În clip, CIA se adresează “rușilor patrioți”, care lucrează pentru agențiile de informații din Rusia și care s-ar putea simți trădați de “corupția din cercurile de elită” și de modul precar în care sunt echipați și aprovizionați militarii ruși.

“Cei din jurul tău s-ar putea să nu vrea să audă adevărul. Dar noi o facem. Nu ești neputincios”, se arată în videoclip, după care sunt descrise metodele de a contacta CIA. Personajul principal, unul fictiv, este un rus în vârstă de 35 de ani, despre care se spune că este patriot. Pe parcurs, el afirmă: “Conducerea de rang înalt a vândut țara pentru palate și iahturi, într-un moment în care soldații ruși mănâncă cartofi stricați și trag…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema