Cele două zodii care vor avea parte de o cumpănă majora in urmatoarele zile! Vine cate un eveniment crunt pentru fiecare. Cristina Demetrescu, previziuni complete



Cristina Demetrescu spune că două zodii s-ar putea să aibă patra de o cumpănă. Unii nativi sunt copleșiti de starea de sănătate a unei persoane dragi, iar alții devin extrem de obosiți și pot face greșeli. 

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru următoarele două săptămâni. Se anunță provocări și vești nu prea bune pentru unele zodii. Putem vorbi practic despre cumpene pentru aceste două zodii.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Gemenii sunt cei care vor pleca la un drum neașteptat. Nativii acestei zodii vor afla că o persoană apropiată nu se simte bine, astfel că planurile lor vor fi date peste cap.

De asemenea, astrologul le mai recomandă Gemenilor să nu se apuce să face modificări, sau investiții, pentru că vine o perioadă mai complicată.

„Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă și în țară și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema