Cele două zodii care au ghinion până pe 22 martie 2024. Camelia Pătrășcanu a dat vestea tristăHoroscop special până pe 22 martie 2024. Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum stau lucrurile pentru zodii în următoarea perioadă și a venit cu vești rele pentru unii nativi. Cine va avea parte de surprize mari, dar și cine va avea de suferit în urma evenimentelor astrologice care vor urma.

Până pe 22 martie 2024, Marte va rămâne în semnul zodiacal al Vărsătorului, marcând un tranzit destul de puternic și energic. Această poziționare astrală va aduce schimbări semnificative și influențe puternice asupra vieții noastre colective.

Tranzitul lui Marte în Vărsător va fi însoțit de întâlnirea cu Mercur și Soarele până pe 17 februarie, după care va merge alături de Venus în aceeași constelație.

Această conjuncție astrală are un impact profund asupra maselor și poate determina apariția unor evenimente care vor afecta un număr mare de oameni. Este momentul în care suntem chemați să fim conștienți de forțele…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema