Cea mai norocoasă zodie dintre toate, joi, 22 februarie! I se întâmplă ceva magic și poate câștiga și la Loto! Mihai Voropchievici, previziuni rune



Mihai Voropchievici spune că o singură zodie va fi cea mai norocoasă dintre toate. Viața ei se schimbă total de joi, 22 februarie. Poate câștiga chiar la Loto.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor și veștile sunt mai mult decât bune. O zodie e cea mai norocoasă dintre toate și poate da lovitura, joi, 22 februarie.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Leul va avea o perioadă ceva mai oscilantă. Vin zile rele, dar și zile ceva mai bune pentru nativii acestei zodii.

O veste bună este însă că poate apărea o persoană specială în viața lor, care să schimbe puțin lucrurile, evident, în beneficiul lor.

„Este o săptămână în care pasiunea voastră va fi oscilantă, o zi mai bună, o zi mai puțin bună. Veți putea avea parte de o întâlnire pasională, bazată pe atracția fizică. Dorința voastră va fi împlinită la cote superioare”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, despre cea mai norocoasă…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema