Ce spune un expert în domeniul alimentar despre fierberea legumelor. „Acest proces duce la pierderea unor nutrienți”



Un expert canadian
în domeniul alimentar spune că cea mai populară metodă de a găti legumele nu
este cea mai bună opţiune. Iată şi argumentele lui, dar şi modalitatea pe care o consideră cea mai sănătoasă.

Care este cea mai bună metodă de a prepara legumele? Foto arhivă

Nu ducem lipsă de
moduri de a găti legumele, de la fiert, la prăjit în ulei, „tras” în unt etc.,
ele fiind o parte esenţială a oricărei diete. Cu toate acestea, un expert a
avertizat că una dintre cele mai comune metode de a le prepara ar putea face
mai mult rău decât…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cod roșu de vijelii și grindină

Douăzeci de localităţi din judeţul Caraş-Severin sunt, marţi după-amiază, sub incidenţa uneri avertizări Cod roşu de vijelie puternică,…