Ce spun experții despre candidații la președinția SUA



Președinția SUA se află într-un moment de criză.Experții îl clasifică pe Biden pe locul 14 în topul președinților americani, în timp ce Trump este pe ultimul loc.Fiecare președinte democrat contemporan a urcat în clasament, Barack Obama fiind pe locul 7.

Ziua președinților are loc într-un moment crucial în acest an, cu președinția în pragul unei crize, în timp ce ne îndreptăm inexorabil spre o revanșă între președintele în exercițiu și predecesorul său. Este genul de competiție pe care nu am mai văzut-o din secolul al XIX-lea și, judecând după opinia publică despre președintele Biden și fostul președinte Trump, majoritatea americanilor ar fi preferat să rămână așa, scrie Los Angeles Times.

Dar un sondaj al experților prezidențiali, publicat în acest weekend, arată că savanții nu împărtășesc dezgustul alegătorilor americani față de ambii candidați.

Biden, de fapt, debutează în clasament pe locul 14, situându-se în prima…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Actorul Alec Baldwin a fost din nou pus sub acuzare

sursa foto https://thewestnews.com/alec-baldwin-fired-prop-gun-that-killed-cinematographer-halyna-hutchins-and-injured-director/52514 Actorul american Alec Baldwin a fost din nou pus sub acuzare de omor prin imprudenţă…