Ce mâncăm în post ca să nu ne îngrăşăm: meniul trebuie ales cu grijă. Preparatele delicioase care fac Postul Paştelui să treacă mai repede



Fasole cu murături, tocăniţă de hribi cu mămăliguţă şi murătură alături. Avem varianta mai rustică: cartofi copţi în coajă, dar care sunt şi light. Mămăliguţă cu păstăi, varianta tradiţională. Iar aici avem varianta light, pentru cei care ţin diete, care cuprinde păstăi poşate, ciuperci la gratar, baby morcovi poşaţi. Sunt doar câteva dintre preparatele gustoase de care putem să ne bucurăm în perioada postului. Meniul trebuie însă ales cu grijă. Ţinut cum trebuie, postul ne asigură toţi nutrienţii de care organismul nostru are nevoie, fără să…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema