Ce a transmis Jador după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars! Imaginile nu vor fi date pe post. Scandalul cu PRO TV ia amploare



Duminică, 12 februarie, Viperele Vesele publică o informație neașteptată pe pagina de Instagram a comunității. Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars și se pregătește să revină în România. Motivele ar fi fost multiple, dar cele mai grave ar fi fost legate de faptul că echipa PRO TV nu și-ar fi respectat cuvântul dat față de el.

Mai exact, lui Jador i s-ar fi promis că iubita lui secretă până acum, Oana Ciocan va fi adusă în competiție. Războinica a participat în sezonul 3 și nu a fost introdusă pe lista de start, fiind preferate alte nume. Manelistul s-ar fi supărat și la un moment dat ar fi fugit din camp.

Deși se negociase revenirea lui în show, în cele din urmă el a fost descalificat. Chiar colegii lui de echipă au amenințat că nu mai intră la filmări dacă Jador nu va fi trimis acasă. Așa că probabil în aproximativ 3 săptămâni vom vedea episodul cu eliminarea lui din competiție.

Conform surselor News18.ro, cei de la PRO…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema