Ce a observat Raisa cu puțin timp înainte de accident? Tatăl ei, împietrit de durere, după ce a aflat sentința polițistului.: ”A căzut cerul pe mine”



Familia Raisei, fetița de 11 ani care a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București este îndurerată și acum, la doi ani de la tragedie.

La câți ani de închisoare a fost condamnat polițistul vitezoman?

Aceștia consideră că judecătorii au făcut o mare nedreptate, miercuri, atunci când polițistul vinovat pentru accidentul mortal și-a primit sentința. El a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare.

Totodată, el va trebui să plătească daune morale, atât familiei Raisei, cât și familiei Marinei, copila care a fost și ea rănită în accidentul din anul 2021.

”Polițistul Popescu, cel care a omorât-o pe Raisa a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și nu cu executare așa cum ceruse familia.  Acțiunea civilă și anume, daunele morale au fost duse in derizoriu în sensul în care au fost acordate daune de 160000 euro pentru familia Raisei, iar Marina a primit 90000…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Exista paradigma „am un baiat bun”

Diplomatul Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, vorbește despre „paradigma” la care apelează oamenii politici din România: „am…