Cazul Doctoriței De La Suceava Filmată Luând Mită De 280 De Ori în 20 De Zile. Momentele-cheie Ale Flagrantului Delict, Făcute Publice: Asistenta A Scăpat Pe Jos Plicul Cu Bani Când I-a Luat Poșeta



Libertatea vă prezintă detalii noi din dosarul care arată cum medicul primea banii de la pacienți. De cele mai multe ori primea bancnotele direct în mână, le mulțumea zâmbind pacienților, uneori spunând: „nu este nevoie”, dar niciodată nu a refuzat. 
La percheziții, când banii i-au căzut din poșetă, medicul a invocat că toate plicurile erau primite de la colegi, drept cadou pentru ziua sa. Imaginile au contrazis-o.

Pe 11 ianuarie 2024, Tribunalul Suceava a dispus începerea judecății în dosarul de corupție al medicului Anca Dumitrovici Ababneh, șefa secției Oncologie a Spitalului Județean Suceava. Medicul inculpat nu a formulat nicio excepție, nu a contestat nimic din ancheta procurorilor. Cum nici instanța, din oficiu, nu a sesizat nereguli, judecătorul de cameră preliminară a dat undă verde începerii judecății.

Potrivit hotărârii Tribunalului Suceava, procurorii au identificat și audiat cei 280 de pacienți și aparținători filmați…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema