Cât este de adevărat mitul refolosirii mâncării la „all inclusive”. Dezvăluirile a doi bucătari cunoscuți pe litoral

Cât este de adevărat mitul refolosirii mâncării la „all inclusive”. Dezvăluirile a doi bucătari cunoscuți pe litoral



Am întrebat doi bucătari experimentați de pe litoral, cunoscutul Petrișor Tănase și pe mai tânărul coleg Vladimir Fistican, despre mitul cu privire la refolosirea mâncării la all inclusive. Cei doi au mai detaliat cele mai consumate feluri de mâncare pe litoral la all inclusive.

Dorin Petrișor, primul chef care a ajuns vedetă TV în România. FOTO: Remus Florescu

Petrișor Tănase este primul bucătar din România care a avut propria emisiune culinară și probabil unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară.

Autorul a patru cărți de bucătărie, el…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema