Căsuța Pisicească. Cum au murit zeci de pisici la cel mai cunoscut adăpost din Iași, sub ochii autorităților și pe banii iubitorilor de animale 


Foști voluntari de la „Căsuța Pisicească” dezvăluie, sub protecția anonimatului, tratamentul inuman la care au fost supuse pisicile strânse în adăpost de-a lungul timpului. Am adunat fotografii, videouri, mărturii de la persoane care au călcat pragul Căsuței și am vorbit cu medici veterinari care au tratat cazurile. 

Prin această anchetă PressOne atrage atenția asupra condițiilor în care sunt ținute unele animale din România care ar trebui de fapt salvate, a ineficienței legilor și a lipsei de informare a celor care fac donații.

Atenție! Următorul material conține imagini și relatări care pot fi tulburătoare sau dificil de privit pentru unii cititori. Acestea includ descrieri grafice și vizuale care pot evoca emoții puternice.

Căsuța Pisicească a fost înființată de Adina Dumitru și Gianina Asavei în 2018 ca un spațiu de foster (adăpostire temporară) cu plată lunară sau săptămânală. În scurt timp, a devenit cel mai cunoscut…

Citeste continuarea pe pressone.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema