Care e starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat în spital din cauza gripei: “Are mai multe probleme!”

Au apărut noi detalii referitoare la starea de sănătate a lui Traian Băsescu (72 de ani), fostul șef de stat. Recent, a fost internat în spital, după ce ar fi fost diagnosticat cu gripă tip A. Medicii l-au supus mai multor investigații, iar, potrivit datelor, ar vorbi cu dificultate. Vezi informațiile mai jos, în articol.

Traian Băsescu a ajuns pe mâinile medicilor, în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie. Fostul șef de stat, în vârstă de 72 de ani, a fost internat la Spitalul Militar „Carol Davila” din București, pe secția de Boli Infecțioase, conform surselor Gândul.ro. Medicii i-au efectuat o serie de investigații și primește tratament.

Potrivit informațiilor, fostul șef de stat, ar fi fost diagnosticat cu gripă tip A. La momentul actual, ar avea dificultăți în vorbire și ar acuza o stare de oboseală. Pe lângă această problemă de sănătate, fostul șef de stat ar avea și…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema